ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ТОП-5 найдорожчих трусиків, які можна придбати (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    154 переглядів
    Нижня білизна — найсексуальніший елемент жіночого гардеробу

    Відомо, що найсексуальнішим елементом жіночого гардеробу є нижня білизна, до вибору якої жінки ставляться найбільш прискіпливіше. Навіть найскромніша з вигляду жінка, відчуває себе неймовірно впевнено та сексуально, знаючи, що в неї під довгою спідницею дорога та неймовірна білизна.

    Журналістка підготувала для наших читачів Топ-5 найдорожчих та найякісніших трусиків, які можна придбати у магазинах нижньої білизни у Вінниці.

    1. Чорні трусики із італійської тканини та мережива та камінцем «Сваровськи», 699 гривень

    – Нашому магазину вже більше 10 років, за цей час у нас з'явилося багато постійних клієнтів. Велика кількість з них чоловіки. Вони, як правило, вже знають всі параметри своїх коханих жінок й купують найдорожчу та найякіснішу білизну, як правило вони хочуть саме ексклюзивної білизни. Одні з такої лімітованої колекції саме ці трусики із дорогої фурнітури та із вставленим камінцем «Сваровськи», – розповідає консультант магазину білизни Жанна.
    63181.jpg

    2. Класичні білі трусики із оригінальної колекції «Victoria's Secret», 645 гривень

    Білизна від «Victoria's Secret» вже давно стала світовим брендом якості та краси, який цінують не лише любительки високої моди, а й чоловіки. Дуже гарним прикладом є ці класичні мереживні трусики із нової колекції бренду. Вони ідеально підійдуть для літнього образу.
    63182.jpg

    3. Бежеві стрінги із мережива ручної роботи, 599 гривень

    – Фабрика, яка шає білизну для нашого магазину знаходиться в Києві, але абсолютно всю тканину вони замовляють в Італії. Саме в цих трусиках ви можете побачити італійське полотно та мереживну вишивку ручної роботи. Тут використовується дорога фурнітура й все робиться ручками наших чудових швачок, – говорить продавець.
    63183.jpg63184.jpg

    4. Оригінали «Victoria's Secret» із бантиком ручної роботи та еротичні з відкритими сідницями за 595 гривень

    – Відколи ми відкрились до нас почало ходити дуже багато дівчат й жінок віком від 20 десь до 45 років, саме такі цікавенькі трусики, як правило, обирають покупці молодшого віку. Дівчата люблять купувати саме в нас, тому, що таких більше ніде у Вінниці немає, – говорить консультант магазину Анна Булевич. – Найбільш ходовими є модельки з бантиком та відкритими сідничками. Звісно такі з відкритими сідничками не захистять вас від холоду, але дуже порадують кохану людину.
    63185.jpg63186.jpg

    – Дуже часто чоловіки молодшого віку звертають увагу на такі еротичні трусики. Буває таке, що приходять з дружиною, вона відмовляється їх купувати, то вони беруть їх тихенько, кажуть, що вдома жінка вдягне й нікуди не дінеться, – говорить консультант.
    63187.jpg63188.jpg63189.jpg
    Поряд із великим вибором чудової жіночої білизни кореспонденту запали в очі й дуже цікаві чоловічі, які хоча й не входять в топ найдорожчих, проте заслуговують на увагу.
    631810.jpg

    P. S.: Частіше радуйте своїх коханих якісними й красивими подарунками.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору