ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двоє грабіжників АЗС у Виноградові сидітимуть за ґратами, третього шукають

    28 березня 2024 четвер
    91 переглядів
    Прес-служба прокуратури Закарпатської області інформує...

    До 8 та 7 років позбавлення волі засуджено закарпатців, які вчинили розбійний напад на АЗС у Виноградові.

    Незважаючи на те, що в ході судового розгляду обвинувачені вину в інкримінованому їм кримінальному правопорушенні не визнали, Виноградівський районний суд, оцінивши надані державним обвинувачем докази, погодився з доводами прокуратури та визнав мешканців м. Виноградів винними у скоєнні розбійного нападу, засудивши їх до покарання у вигляді 8 та 7 років позбавлення волі відповідно (ч.3 ст. 187 КК України - розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із проникнення у інше приміщення ).
    Йдеться про розбійний напад вичинений трьома мешканцями м. Виноградів, у співучасті з третьою особою, (відносно якої матеріали виділені в окреме кримінальне провадження та яка вже оголошена у розшук) із застосуванням травматичної зброї, з метою заволодіння грошовими коштами скоїли напад на одну з АЗС м. Виноградів.
    Однак, отримали відсіч з боку касира АЗС, а в відтак були затримані працівниками поліції. Наразі прокуратура добилася винесення зловмисникам справедливого покарання.
    Прес-служба прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору