ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рецепт довголіття існує

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Яка страва допоможе дожити до 120 років

    Ви чули коли небудь про кашу довгожителя? Медики порадували гарною новиною, повідомивши про те, що вона дійсно існує. Диво-каша рятує від багатьох проблем зі здоров'ям, стабілізує роботу метаболізму, забезпечує енергією і головне додає років життя.
    Каша довгожителя характерна тим, що вона багата повільними вуглеводами, містить харчові волокна, захищає нервову систему та організм від токсинів, канцерогенів і шкідливих мікроорганізмів, насичені кольоровими пігментами ягоди і фрукти, борються із запальними процесами, захищають від нейронів і деградації. Каша добре впливає для профілактики хвороби Альцгеймера, позбавляє від депресії та безсоння.
    Щоб приготувати цю страву необхідні наступні інгредієнти:
    - Розмочені вівсяні пластівці. Овес є джерелом складних вуглеводів, знищує токсини і насичує організм вітамінами групи В.
    - Ягоди. Цей продукт стримує окислення жирів в організмі і знижує ризик пошкодження ДНК. Ягоди допомагають зберегти здоровий колір шкіри і її молодість.

    - Банан. Покращує роботу серцево-судинної системи.
    - Терте яблуко. Яблуко містить пектин, який чинить протизапальну дію на організм, утилізує жири, покращує пам'ять, знижує ризик склеювання білків.
    - Кориця. Вона покращує пам'ять і знищує речовини, які викликають хворобу Альцгеймера.
    - Авокадо. Це перше джерело олеїнової кислоти, протизапальний та антиканцерогений засіб і потужний антиоксидант.
    Кашу можна вживати в будь-який час доби, так як вона не впливає на набір зайвої ваги. Не забувайте про активний спосіб життя, адже він так само допомагає поліпшити загальний стан організму. При хорошій генетиці, регулярному обстеженню у лікарів плюс вживання цієї корисної страви, експерти стверджують, що можна дожити до 120 років.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору