ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спалюємо калорії без тренувань

    29 березня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Як боротися із зайвою вагою під час відпочинку

    При виконанні тренувань ми повністю впевнені в тому, що наші калорії йдуть і тіло набуває бажаних форм. Але не завжди вдається дотримуватися цей режим, так як свята або інші причини можуть порушити постійний режим.
    Експерти дали пораду, як можна правильно лінуватися.
    Коли приходить час заслуженого відпочинку не варто відразу поспішати влаштовуватися на дивані, а варто подумати про те, як змусити своє тіло спалювати калорії без фізичних вправ.
    Масаж
    Це може бути сеанс в спа-центрі або самомасаж вдома за допомогою щітки з натуральної щетини. Головна мета - розім'яти м'язи і посилити кровообіг, щоб скоротити синдром відстроченого м'язового болю і відновлення.
    Дихання
    Більшість людей дихають неправильно. Але це тому, що ми не знаємо, як це загрожує нашому здоров'ю. Дихання повинно задіяти діафрагму, яка розширює грудну клітку. Цей процес допомагає збільшити площу легенів і обсяг вдихуваного кисню, який у підсумку розподіляється по органах і м'язам. Навчитися правильно дихати під час йоги.

    Тренування стійкості
    Повзання по-пластунськи або веслування дає тілу можливість злагоджено працювати дрібним групам м'язів. Можна спробувати повзати по квартирі, що допоможе м'язам працювати навіть при виконанні такого смішного вправи.
    Подрімати
    Це не означає, що потрібно витратити пів дня для сну. Спробуйте виділити півгодини-годину на повноцінний сон. Як показують дослідження медиків, короткочасний сон допоможе заповнити ресурси організму і енергію. Цей процес допомагає організму відновитися і змусити нашу кров циркулювати правильно.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору