ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські патрульні затримали двох чоловіків з наркотиками (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    В Ужгороді та Мукачеві затримали наркоманів

    В Ужгороді та МуУ понеділок, 8 травня, близько 23:30 під час патрулювання на вулиці Ярослава Мудрого в Мукачеві патрульні помітили двох чоловіків, які при наближенні патруля почали дивно та нервово поводитися.качеві.

    Коли полісмени зупинилися біля чоловіків, один з них з-під куртки викинув якийсь пакет на тротуар та попрямував назустріч правоохоронцям. Полісмени провели поверхневу перевірку та негайно оглянули пакет, у якому, як виявилося, була рослинна речовина зеленого кольору, імовірно марихуана, вагою близько 103 грамів.

    Чоловіка затримали та передали слідчим.

    Майже в той же час на вулиці Шопена, в Ужгороді, біля під’їзду одного з будинків поліцейські помітили трьох молодиків, один з яких, побачивши правоохоронців, забіг у під’їзд, чогось позбувся та кинувся тікати. Чоловіка наздогнали та виявили попередньо викинутий ним згорток, де знаходилася речовина, схожа на наркотичну. На місце викликали слідчих.

    Вже під ранок, близько 5:00, на вулиці Швабській ужгородські патрульні помітили підозрілого чоловіка, через нервову поведінку якого виникла підозра щодо наявності заборонених предметів чи речовин. При поверхневій перевірці у чоловіка виявили згорток, у якому, за словами затриманого, була марихуана. На місце викликали слідчих, які і вилучили речовину.

    Всім чоловікам загрожує відповідальність згідно з кримінальним кодексом, інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.









    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору