ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На День Перемоги у Берегові безкоштовно оздоровились спортсмени-інваліди Закарпаття

    29 березня 2024 п'ятниця
    60 переглядів
    Термальний басейн «Жайворонок» приймав закарпатських спорстменів-інвалідів

    У термальному басейні «Жайворонок».

    9 травня 2017 року в місті Берегові в термальному басейні «Жайворонок» (ТОВ «Жайворонок-Пачіта», м. Берегово, вул. Шевченка, 121) безкоштовно оздоровлювались спортсмени-інваліди Закарпаття. Чудовий закарпатський термальний басейн змогли відвідати майже 10 спортсменів-інвалідів Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець).
    Запросило до себе в гості закарпатських спортсменів з обмеженими фізичними можливостями керівництво басейну «Жайворонок». Ініціював участь закарпатських спортсменів-інвалідів у цьому чудовому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. За словами Олександра Лизанця закарпатські спортсмени-інваліди змогли в Берегові оздоровитись у цілющих термальних водах басейну «Жайворонок» та відпочити від виснажливих тренувань.
    Закарпатські спортсмени висловлюють щиру подяку ТОВ «Жайворонок-Пачірта» та Ужгородському міському голові Богдану Андріїву, які допомогли організувати цю поїздку.
    Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати людей з обмеженими можливостями, та сприяти їх реабілітації, надавши посильну допомогу:
    ПАТ “Креді агріколь банк”
    п\р 26008500046694
    Код ЄДРПОУ 37231258
    МФО 300614

    За детальнішою інформацією можете звертатись за телефоном +380997915415.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору