ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як запустити організм після переїдання

    19 квітня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Які продукти зможуть дати нашому організму все найнеобхідніше

    Фахівці знайшли метод, як пережити перенасичення їжі під час святкових застіль. Як правило, в цей період дуже важко стриматися від вживання важкої їжі для нашого травлення.
    Наші органи не залізні, тому варто задуматися про те, як пережити цей період без шкоди для здоров'я.
    Дотримуйтесь кількох правил харчування і ваш організм буде працювати стабільно.
    1. Не переїдайте. Надмірне вживання їжі призводить до зажужелення організму. Але якщо ви допустили помилку і "забили" травну систему різними продуктами, спробуйте після цього почистити свій організм.
    Існує давній рецепт, який сприятливо впливає на організм. Необхідно взяти оливкову олія та лимонний сік, зробіть ковток оливкової олії, потім лимонного соку. Це допоможе очистити печінку від непрохідності жовчних проток.
    2. Для стабільної роботи метаболізму необхідно змішати 500 грам кефіру з подрібненою петрушкою або кропу і щодня пийте цей напій. У підсумку ви помітите, як ваша травна система працює як годинник.

    3. Продукти харчування з низьким вмістом йоду і води порушують роботу ШКТ. Вживайте морську капусту в сухому вигляді по дві столові ложки щодня. Як стверджують медики, надходження необхідних елементів можливо і через шкіру. Прикладайте суху морську капусту до п'ят кожен день, ваші ступні стануть м'якими та всі необхідні речовини організм отримає через шкіру.
    4. Неправильне харчування призводить до збою роботи нирок. Щоб запобігти цьому, необхідно відварити дві ложки польового хвоща з додаванням лляного насіння. Консистенцію доведіть до кипіння, щоб на придбала форму киселя і пийте кожен день цей диво-відвар.
    5. Не ігноруйте сезонні продукти. Це допоможе насичувати ваш організм необхідними вітамінами, які особливо потрібні у певний час року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору