ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Миколаївська автоледі влетіла в озеро з нечистотами (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    44 переглядів
    Авто потонуло в річці, що наповнилась нечистотами

    У Миколаєві автоледі потрапила у "смердючу пастку". Авто потонуло в річці, що наповнилась нечистотами.
    Подія сталась ввечері, 5 травня, - повідомляють місцеві ЗМІ.
    Жінка на "Таврії-Славута" не впоралась з кермуванням та влетіла у водойму поблизу гаражного кооперативу "Металіст", що на вулиці Ольжича.
    Їй на порятунок кинулись чоловіки, що стали свідками події. Рятівники упірнули до зловонного озера та допомогли потерпілій вибратись. Автівка так і залишилась у воді.
    За інформацією ЗМІ, навколо проблемного озера вже місяць триває скандал. Каналізаційні стоки, що потрапляють до водойми не дають життя мешканцям на прилеглих вулицях.
    Місцева мешканка Корабельного району Юлія навіть зверталась до райадміністрації та залишила заяву, щоб влада втрутилась у ситуацію.
    "Вже близько місяця каналізаційні стоки наповнюють озеро між гаражами і будинком 1-а по вулиці Олега Ольжича (колишній вулиці Ленінградській), з відповідним смородом на весь прилеглий район. Ніхто "не бачить і не відчуває", а це все вже тече в річку. Сьогодні подзвонила в адміністрацію району. Там сказали, що прийняли моє усне заяву і направлять відповідь найближчим часом. І все. Хоча заяву я залишала не заради відповіді, а заради того, щоб вони оперативно відреагували", - розповіла жінка.
    Проте поки що людей годують одними лише обіцянками.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору