ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Неподалік кордону з Румунією прикордонники затримали майже 60 ящиків сигарет (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    66 переглядів
    Держприкордонслужба України інформує...

    В рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» з протидії протиправній діяльності на державному кордоні протягом доби військовослужбовці Держприкордонслужби запобігли переміщенню до Румунії майже 60 ящиків сигарет.

    Так, на Закарпатті прикордонники відділу «Велятин» Мукачівського загону не допустили переміщення до сусідньої країни 27 ящиків сигарет. Тютюнову контрабанду у кількості 13,5 тисяч пачок сигарет, приховану у чагарниках, та поряд трьох невідомих осіб без документів виявив під час патрулювання прикордонний наряд.
    Затриманих чоловіків було доставлено до прикордонного підрозділу для встановлення обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Міру покарання правопорушникам обиратиме суд.
    А на Буковині прикордонники Чернівецького загону виявляли сигарети сьогодні та учора вночі.
    Так, сьогодні прикордонники відділу «Селятин» за 50 метрів від лінії кордону знайшли 3 пакунки сигарет, а згодом, в ході реалізації інформації співробітників оперативних підрозділів, військовослужбовці відділу «Красноїльськ» за 1,5 км від лінії кордону виявили ще16 ящиків сигарет.
    Крім того, учора поблизу українсько-румунського кордону прикордонники відділу «Красноїльськ» виявили добре замаскований сховок із 12 ящиками сигарет. Наразі сигарети доставлено до прикордонного підрозділу та в подальшому будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.
    Проводяться заходи по встановленню причетнихдо даного правопорушення осіб.
    6004-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору