ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З будинку загиблого АТОвця викрали його орден

    23 квітня 2024 вівторок
    88 переглядів
    Злодії обікрали будинок загиблого воїна АТО

    Того ранку Валентина Бричук, жителька Нововолинська, повернулася з Польщі додому і, лишень глянувши на будинок, зрозуміла: у ньому побували злодії.
    Передусім про це свідчила розбита шиба.


    "Зайшла всередину й ахнула - все перекинуте догори дригом. Полички зламані, усі речі порозкидані. З хати винесли ювелірні вироби, телевізор та чимало інших речей. А сейф, очевидно, не могли відкрити, то вирвали зі стіни й забрали зі собою. Окрім цього, злодії забралися в літню кухню. Мій син займався гандболом, мав чимало медалей за спортивні досягнення. Тож зловмисники забрали навіть їх. Також зник орден "За мужність", яким його нагородили посмертно за участь в АТО. Ці нагороди для нашої родини особливо пам'ятні та дорогі..."


    На фасаді Нововолинського вищого професійного училища, де вчився Андрій Комаристий, встановили пам'ятну дошку на честь бійця І батальйону 24 механізованої бригади.


    "Це жахливо, що нелюди не погребували нехитрим скарбом його матері, і вкрали навіть нагороди загиблого сина. Це верх цинізму!", - каже Роман Марчук, побратим загиблого.


    Правоохоронці кажуть, що викрали речей на загальну суму 28 тисяч гривень.


    "Триває розслідування, - прокоментували скоєне у Нововолинському відділі поліції. - Є свідки, які бачили невідомих чоловіків біля будинку потерпілої. Наразі ми їх розшукуємо".


    Тим часом сама пані Валентина переконана, що на її обійстя пробралася та людина, яка тут була раніше або живе поруч. До того ж, крадії добре знали про її відсутність удома в ту ніч.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору