ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вчені назвали самий корисний для здоров'я алкоголь

    29 березня 2024 п'ятниця
    56 переглядів
    Як зменшити шкоду алкоголю на здоров'я?

    Щоб запланований відпочинок за містом пішов на користь, необхідно гарненько підготуватися до святкового застілля. Вибір правильних страв та спиртних напоїв - головний критерій корисного проведення часу.
    Вино дуже корисно для організму, якщо його пити в помірних дозах. Найкориснішим напоєм вважається - сухе вино або брют. До смаженого м'яса підійде потужне, танінне і ароматне червоне вино, наприклад: каберне совіньон, шираз, мерло, пінотаж.
    Якщо ви любитель білого вина, то кращим вибором буде корисним совіньон блан, шардоне, аліготе, шенен блан. Ігристі вина погано поєднуються з червоним м'ясом, яке ми звикли смажити на відкритому вогні.
    Як не сп'яніти від вина?
    Чим більше на святковому столі буде продуктів рослинного походження, тим краще для зменшення дурманних властивостей алкоголю. Складайте меню для пікніка, щоб у ньому містилися продукти зі свіжих овочів, спецій, зелені, фруктів.
    Вино містить мінеральні кислоти, які сприяють засвоєнню харчових протеїнів, що містяться в м'ясі тварин та риби.
    Щоб винний напій давав свою користь, в першу чергу варто пам'ятати, що алкоголь не повинен бути основною стравою за столом, а лише доповненням до їжі.
    Молоде вино володіє лікувальними властивостями, ніж витриманий напій. Ще в старі часи, лікарі помітили, що поєднання хліба з вином покращує зір. Тому навіть з цього алкогольного напою можна отримати користь для здоров'я.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору