ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Хусті оперативники затримали двох неповнолітніх угонщиків (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів
    Головуправління Нацполіції у Закарпатській області інформує...

    Двоє 17-ти та 16-літній юнаки намагалися викрасти автомобіль у мешканця міста Хуст. Працівники сектору кримінальної поліції затримати підлітків

    Вчора, 27 квітня, до хустських правоохоронців звернувся 45-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що двоє незнайомих намагалися викрасти його автомобіль «ВАЗ-21013». Підліткам не вдалося відігнати автомобіль на велику дистанцію. Транспортний засіб вони покинули неподалік будинку і втекли.

    Під час оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції відшукали та затримали підозрюваних. Ними виявилися двоє неповнолітніх місцевих мешканців, одному з яких 16, а іншому — 17 років. Юнаки розповіли, що мали намір покататися на автомобілі, зламали замок на дверцятах, сіли за кермо, проте через технічні несправності не змогли впоратися з керуванням і вирішили залишити транспортний засіб.

    На даний час правоохоронці отримують доказові свідчення. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 частини 2 статті 389 Кримінального кодексу України (Замах на незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб або повторно, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя або здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинені з проникненням у приміщення чи інше сховище, або якщо вони завдали значної матеріальної шкоди потерпілому).

    Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору