ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Медики застерігають про небезпеку любителів шашликового сезону

    24 квітня 2024 середа
    93 переглядів
    Як говорят медики, приготування м'яса на відкритому вогні провокує захворювання

    Свята і гарна сонячна погода - ідеальний привід для відкриття шашликового сезону. Після затяжної зими, що може бути краще, як відправитися на природу з друзями. Ніхто не замислюється про те, що це задоволення наражає на небезпеку наше здоров'я.
    Практично кожен з нас знає про шкоду червоного м'яса. Це небезпечний продукт для здоров'я, тому надмірне вживання може спровокувати розвиток багатьох хвороб, у тому числі онкологічних захворювань.


    Шашлики, які ми звикли смажити на відкритому вогні - подвійно небезпечно для здоров'я.


    У розпал травневих свят, медики намагаються застерегти шашличних фанатів від можливих негативних наслідків для здоров'я.
    У складі червоного м'яса міститься багато тваринного гемоглобіну, який під впливом високої температури виділяє кілька хімічних сполук. З'єднання канцерогенного характеру провокують розвиток ракових захворювань. А найнебезпечніше м'ясо для організму - обсмажене на тваринному маслі.
    З спокусами важко впорається, особливо, коли кожен рік люди звикли з настанням тепла ходити на природу і готувати безліч страв на вогнищі. Медики радять використовувати дієтичне пісне м'ясо для смаження і готувати його тільки на рослинному маслі.
    Шашлик виходить смачним, коли його готуєш на відкритому вогні, але якщо задуматися про своє здоров'я, то краще відмовитися від такого задоволення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору