ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Весільну сукню Джамали пошили без жодної примірки (відео, фото))

    16 квітня 2024 вівторок
    97 переглядів
    Вбрання співачка отримала за три тижні до весілля

    Розкішну білу сукню із вишивкою, яку Джамала одягнула на своє весілля, створив друг співачки українсько-грузинський дизайнер Бічолла Тетрадзе.
    Сукня, яка так чудово сидить на чарівній нареченій, шилась без єдиної примірки - Джамала отримала її за три тижні до самого весілля.
    Тетрадзе прилетів до Києва заради весілля своєї подруги із Чуанжоу, що в Китаї, всього на три дні та розповів про те, як створювалось весільне вбрання для Джамали.
    "Ми з Джамалою знайомі понад 6 років. Коли я жив в Києві, ми дуже багато співпрацювали, я створював їй образи для найбільш знакових виходів - концертів, червоних доріжок і важливих івентів. Після мого переїзду до Китаю ми продовжуємо спілкуватись. Ми один одного дуже розуміємо", - розповів Бічолла.
    За словами дизайнера, вигляд сукні є результатом його спільної з Джамалою роботи. Вони разом обговорювали дизайн плаття та вирішили, що весільний образ має бути максимально класичним, тому використовували багато вишивки, закрили руки і зробили пишну спідницю.
    Оскільки сукня шилась без примірок, то хвилювались обоє і дизайнер, і наречена. Однак, всі сумніви розвіялись, коли Джамала нарешті отримала посилку.
    Після весілля в мережі опублікували міні-фільм під назвою "Dream Dress", знятий Яном Комишаном. Відео показує увесь процес створення сукні: від її проектування до остаточного результату.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору