ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Від яких машин господарі позбавляються як від прокляття

    16 квітня 2024 вівторок
    66 переглядів
    Рейтинг машин, які найчастіше виставляють на перепродаж

    Дослідники вирішили провести незвичайний аналіз авторинку і склали рейтинг машин, які найчастіше виставляють на перепродаж протягом першого року після покупки. Результат виявився досить непередбачуваним і лідерами стали авто преміального сегмента.
    Дослідження проводила американська компанія iSeeCars, що займається торгівлею машинами. Вони проаналізували 24 мільйони угод з новими авто протягом 2015-2017 років.
    Для чистоти рейтингу автори не брали до уваги ті машини, які намотали дуже великий пробіг за рік. Також не враховувалися авто, виробники яких випустили менше 50 тисяч екземплярів.
    Лідерами рейтингу стали представники німецької компанії BMW. Найчастіше продають модель 3 Series. Зафіксовано 8% випадків, коли їх виставляли на продаж через рік використання.
    Другу сходинку посіла BMW 5-Series. Від неї за перший рік відмовилося 7,1% водіїв. Трійку замикає C-Class від автовиробника Mercedes - 6,1% випадків перепродажу.
    За ними в рейтингу розмістилися Nissan Versa Note, Dodge Dart, BMW X3, BMW 4-Series, Mercedes E-Class, Chrysler 200, Subaru WRX і Nissan Versa.
    Виконавчий директор iSeeCars Лі Фонг вважає, що на результати рейтингу вплинули дії офіційних автодилерів. Причина в тому, що вони часто віддають у тимчасове користування найбільш популярні машини тим, клієнтам, хто здав свої авто на сервіс. Після цього такі моделі виводяться з автопарку і продаються, поки у них не накопичився великий пробіг.
    Аналітики акцентували увагу на тому, що більшість перепроданих BMW 3 Series мали базову комплектацію. Ймовірно вони не виправдали очікування власників, які хотіли відчути преміальність моделі навіть в базовому виконанні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору