ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відкрито перший сучаcний Центр обслуговування клієнтів газової компанії

    19 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    ПАТ "Закарпатгаз" інформує...

    24 квітня в Ужгороді на вулиці Погорєлова, 2 відкрито перший у регіоні Центр обслуговування споживачів природного газу.

    Відтепер майже 63,5 тисячі мешканців Ужгорода та Ужгородського району зможуть швидко і якісно отримати консультації та здійснити усі необхідні операції: від оплати за послуги до отримання технічних умов на приєднання до мереж. Якісний сервіс для споживачів «Закарпатгазу» забезпечуватиме кваліфікований персонал компанії.

    У Центрі, який працює в форматі «відкритий простір», створені комфортні умови для клієнтів: просторе приміщення, приємний інтер’єр, зручна зона очікування, дитячий куточок, можливість на місці скористатися онлайн-послугами компанії. Зокрема, у залі для споживачів розміщено термінал електронної черги, монітори для реєстрації у веб-сервісі «Особистий кабінет» та термінали для сплати за газ. За потреби консультанти Центру завжди допоможуть споживачам скористатися ними. Окрім того, для зручності людей з інвалідністю в Центрі передбачено спеціальний пандус.

    «Пріоритетним напрямом діяльності компанії залишається запровадження європейських стандартів обслуговування споживачів на усіх рівнях, – розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Закарпатгаз» Тетяна Королович. – Особливу увагу в нашому Центрі приділено зручному зонуванню, щоб клієнт міг легко орієнтуватися всередині приміщення. Тож «абонслужби» з довжелезними чергами мають залишитися у минулому».

    Однією з новинок Центру стала автоматизована електронна черга. Ужгородці вже встигли скористатися новацією та оцінити її переваги. Програмне забезпечення дозволяє зручним чином розподіляти клієнтські потоки, а електронні табло за допомогою візуального та голосового повідомлення поінформують споживачів щодо номеру місця вільного фахівця. Такий сервіс мінімізує час очікування споживача в черзі.

    Менеджери з обслуговування надають повний перелік послуг компанії: від інформації щодо стану особового рахунку й надання споживачеві необхідних довідок до оформлення документів для під’єднання газового обладнання, його ремонту тощо.

    Режим роботи Центру обслуговування клієнтів ПАТ «Закарпатгаз» – з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00. Обідня перерва – з 12.00 до 13.00. Адреса Центру: м. Ужгород, вул. Погорєлова, 2 (вхід зі сторони вулиці Годинки). Якщо ж споживачу необхідна термінова консультація у вихідні дні, він завжди може зателефонувати до контакт-центру компанії за багатоканальними номерами телефонів (0312) 48 83 04 та (067) 01 03 104.

    Юрій Ломакін, фахівець із зв’язків з громадськістю ПАТ «Закарпатгаз»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору