ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Україну йде тепло, на вихідні воно не пошириться

    24 квітня 2024 середа
    57 переглядів
    В Україну прийшло незначне потепління

    В Україну, після холодного циклону, повертається довгоочікуване потепління. Але наприкінці тижня очікується холодна погода.
    Про це повідомила метеоролог Наталія Діденко. Вона зазначила, що з 25 квітня по всій території країни спостерігається підвищення температур. Зранку стовпчики термометрів показуватимуть від +5 до +9 градусів. Вдень повітря прогріватиметься до +15.
    "Завтра потепління посилиться місцями до +20. Воно триватиме впродовж усього тижня, але наприкінці тижня на заході очікується похолодання, яке можливо дійде до Києва", - розповіла метеоролог.
    На заході країни буде тепло й без опадів, але буде поривчастий вітер. Температура становитиме від +10 до +15 градусів. На півночі також буде сонячно й вітряно. Тут повітря прогріється до показників від +9 до +14 градусів.
    На сході можливі невеликі дощі, а термометри покажуть від 8 до 13 градусів тепла. В центральних регіонах буде сухо й сонячно. Повітря прогріється до 9-15 градусів вищу нуля. На півдні країні також буде тепло, а опади не очікується. Тут температура встановиться на рівнів від +8 до +13 градусів.
    В Києві також буде сонячно, а хмари зі столиці попрямують до Чернігівської та Сумської областей. Температура становитиме +14 градусів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору