ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Берегові зловмисник підпалив автівку (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    86 переглядів
    Головуправління Нацполіції у Закарпатській області інформує...

    Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Вчора, 23 квітня, до поліції надійшло повідомлення від рятувальників про те, що вони виїхали на виклик у Берегові, де загорілася машина ВАЗ-2103. Оперативники та патрульні Берегівського відділу поліції виїхали на місце події та встановили, що автомобіль підпалили. Правоохоронці з’ясували, що спочатку невідомі вилили горючу речовину на капот ВАЗ-2103, а потім підпалили його. Вогонь встиг знищити декоративну пластмасу капота та лакофарбове покриття.
    За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто замах на умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до п'ятнадцяти років.
    Співробітники Берегівського відділу поліції оперативно встановили особу та затримали чоловіка, який обгрунтовано підозрюється у цьому правопорушенні. Палієм виявився 44-річний місцевий мешканець, який уже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків.
    Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Палію оголошено про підозру у вчинені злочину, вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу. Берегівчанин пояснив поліції, що спалив авто знайомому через давню образу та ревнощі. Слідство у цій справі триває
    5685-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору