ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МВФ вимагає пожертвувати українськими пенсіонерами

    28 березня 2024 четвер
    89 переглядів
    У МВФ заявили, що потрібне підвищення пенсійного віку

    Критично важливою умовою для продовження співпраці України та МВФ є підвищення пенсійного віку. Це допоможе скоротити величезний дефіцит Пенсійного фонду країни.
    Про це повідомив директор європейського департаменту МВФ Пол Томсен на онлайн прес-конференції, передає "УНІАН". Він зазначив, що розмір дефіциту Пенсійного фонду України є другим в світі по відношенню до ВВП країни. Керівник департаменту пояснив, що соціальні виплати дуже низькі і їх ще більше зменшила інфляція.
    "Таким чином, так, підвищення низького віку виходу на пенсію, підвищення ефективного пенсійного віку - критично важливо. Це дійсно питання, щодо якого відбуваються дискусії в контексті наступного перегляду (програми співпраці МВФ і України - ред.), щоб вийти на надійний план, як впоратися з цим в майбутньому ", - розповів Томсен.
    Пенсійна реформа, за його словами, стане важливим чинником під час наступного перегляду виділення траншу для України. Він додав, що в країні дуже велика кількість пенсіонерів по відношенню до кількості працездатних людей. Дефіцит Пенсійного фонду, за його словами, неможливо буде скоротити без реформування.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости