ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова "Укртатнафти" попався на махінаціях у ЄС

    19 квітня 2024 п'ятниця
    152 переглядів
    У березні Овчаренко оголосили у Всеукраїнський розшук

    Главу "Укртатнафти" Павла Овчаренка запідозрили у несплаті податків в Євросоюзі.
    Асоціація платників податків Європи (АПЄ) попередила європейські країни, зокрема Францію і Естонію, про можливе шахрайство з його боку.
    Зазначимо, Овчаренко – глава правління "Укртатнафти". У березні 2017 року його оголосили у Всеукраїнський розшук.
    У АПЄ повідомили, що бізнесмен, якого в Україні розшукують за фінансові злочини, шахрайство і розкрадання у великих розмірах, переховується в ЄС і, таким чином, продовжує свою злочинну діяльність.
    Передбачається, що зараз Овчаренко знаходиться у Франції, при цьому у своїй фінзвітності вказує, що живе в Естонії. Водночас, ані Франція, ані Естонія не отримують податків від компаній Овчаренко, тоді як до його офшорної компанії у Панамі постійно надходять величезні суми.
    Про це свідчить звіт за 2015 рік естонської компанії A-Grain Eesti OU, засновником якої є Овчаренко, а її єдині члени правління – він сам і його дружина.
    В АПЄ звернули увагу на те, що понад 96% прибутку від діяльності A-Grain Eesti OU осідає на Панамських рахунках Овчаренко. Сама ж компанія при цьому показує мінімальний прибуток або навіть збитки.
    В Асоціації нагадали, що в Україні Овчаренко розшукують СБУ і прокуратура за підозрою в шахрайстві відносно підприємства "Агрейн". А естонська A-Grain Eesti OU - транзитна ланка в схемі виведення коштів на панамську компанію Овчаренко CAREYMAY FINANCE SA.
    За даними АПЄ, компанії Овчаренко не платили податки і в український держбюджет.
    Всю інформацію по справі передадуть правоохоронцям Естонії та Франції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору