ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Померла відома українська цілителька Марія-Стефанія

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Цілителька Марія Стефанія померла після хвороби.

    Цілителька Марія Стефанія померла після хвороби.
    20 квітня у Вишневому Києво-Святошинського району Київської області поховають 71-річну Зою Реутт, знану як Марія-Стефанія. Померла 18 квітня. Причини смерті не повідомляють. Про це у Facebook написав Михайло Маслій:


    Після важкої невиліковної недуги померла Марія-Стефанія, в миру Зоя Реутт. Вона мала звання професора, але при цьому не закінчувала жодного вузу. Охочі потрапити до неї на лікування завжди вишиковувалися у довжелезні черги, адже вона лікувала травами та молитвою. Просила не називати її знахаркою чи цілителькою, а просто наставницею. Отаке життя: всіх рятувала, усім допомагала, а собі допомогти не змогла.


    Довідка: Марія-Стефанія – відома травниця і наставниця, яку люди називають народною цілителькою. У галузі народної медицини офіційно почала працювати 1990-го у Вишневому, де чоловік Марії-Стефанії, підполковник у відставці, отримав квартиру у зв'язку з виходом на пенсію.


    У січні 1992 року Марію-Стефанію запросили в Асоціацію народної медицини при медичному інституті МОЗ України. Експертний відділ направив її на лабораторне тестування, що проводилось на кафедрі фізики Київського державного університету. Там підтвердили "особливі можливості Марії-Стефанії у сфері володіння тонкою надчутливою енергією, що можна застосовувати в нетрадиційній медичній практиці".


    Невдовзі Асоціація народної медицини запропонувала Марії-Стефанії пройти експертизу на практиці – працювати з хворими у шпиталях Києва під наглядом лікарів.


    Пройшла навчальні курси "Основи медичних знань" і "Фітотерапія" при медичному інституті. Пізніше їй вручили атестат про присвоєння їй вченого звання професора за фахом "нутриціологія" і "фітотерапія". З усіх народних цілителів в Україні таке звання мала тільки Марія-Стефанія.


    Цілителька в одному з інтерв'ю казала:

    У житті не пішла би до жодного цілителя. Йшла би лише до тих людей, які знають призначення трав. Я би вживала це для оздоровлення тіла. А сили, духу, розуму просила б тільки у Бога. І приймала б щедро Дух Святий на себе: це він мене очищає і зміцнює, і тримає на цьому світі, щоб могла пережити ті життєві проблеми, які маю нині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору