ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нетверезий водій скоїв ДТП на автошляху неподалік Ужгорода

    28 березня 2024 четвер
    86 переглядів
    П’яний водій скоїв ДТП на Ужгородщині

    Учора ввечері, 18 квітня, на автодорозі в селі Кам’яниця Ужгородського району сталася ДТП. У поліцію зателефонувала жінка й повідомила про те, що її автомобіль "Skоdа Fаbіa" пошкодив зустрічний мінівен, водій якого втік із місця пригоди.

    Заявниця пояснила працівникам поліції, які прибули на місце події, що їй назустріч виїхав автомобіль, лобового зіткнення вдалось уникнути, однак машина зачепила на "Skоdа Fаbіa" бокове дзеркало. Після цього водій втік з місця ДТП. Як встановили працівники поліції, винуватцем аварії був 42-річний житель Перечина, який керував автомобілем "Dоdge". Чоловіка розшукали й запросили в райвідділ поліції для складання адмінпротоколу. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. На правопорушника склали адмінпротокол за скоєння ДТП у нетверезому стані й втечу з місця пригоди. Водійське посвідчення у нього вилучили.

    Іншого п’яного водія працівники поліції зупинили на автодорозі "Мукачево – Рогатин – Львів" в Іршавському районі. Працівники поліції зупинили ВАЗ-2106, так як автомобіль їхав не включивши габаритів ближнього світла. Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення він відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Керування автомобілем передали тверезому товаришеві водія, який був у машині, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    У селі Терново на Тячівщині вночі поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ-2107, водій якого здійснював небезпечні маневри, створюючи аварійну ситуацію. За кермом перебував 20-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідчення в лікарні. На підставі висновку лікаря на водія склали адмінпротокол, посвідчення водія вилучили.

    Ще одного нетверезого водія поліцейські спіймали серед ночі в селі Нересниця Тячівського району. Автомобіль "Rеnault" різко зупинився просто посеред дороги, створюючи перешкоду для інших учасників дорожнього руху. У водія були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, під час медосвідчення в районній лікарні в нього виявили понад 2 проміле алкоголю. Про що склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили.

    На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору