ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Комаровський розповів, чого бракує українській медицині

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Комаровський прокоментував,що робити з медициною

    Для успішного реформування системи медицини необхідно створити план дій на найближчі 10 років і регулярно проводити аналітичні дослідження

    Повноцінне запровадження реформи медицини опинилося під загрозою, адже в країні немає для цього достатньо ресурсів та законодавчих гарантій.
    Про це розповів дитячий лікар Євген Комаровський.
    На його думку, Міністерству охорони здоров'я потрібно передусім розробити план на найближчі 10-15 років і при цьому регулярно проводити аналітичні дослідження – тільки у такий спосіб можна виявити, наскільки ефективними були ці зміни.
    Комаровський вважає, що головна проблема - прив'язка системи медицини до конкретних міністрів та посадовців. Після їх звільнення потрібно починати все з початку.
    " Відхід одного міністра і прихід іншого – всього лише зміна швидкості руху та ефективності вже прийнятого закону. Кожен головний лікар розуміє – дітися нікуди", - додав він.
    Комаровський наголосив, що будь-якій команді відомства потрібно не тільки спільно приймати окремі рішення, але й навчитися передусім доносити їй суть суспільству через ЗМІ.
    " Варто доступно пояснити свої передбачувані дії, щоб уникнути нерозуміння людей", - підсумував він.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости