ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті держаудит виявив махінацій на 3 млн. грн.

    19 квітня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    Фінансовому моніторингу на Закарпатті підлягають операції на 5,8 млн грн

    Покарані десятки посадових осіб.

    Протягом січня - березня 2017 року фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 3 млн грн, - передає прес-служба відомства.
    Як повідомляють аудитори, за матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи почали одне досудове розслідування і вручили вісім письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального злочину.
    До суду пред'явлено чотири позови про відшкодування втрат ресурсів на загальну суму 2,5 млн грн.
    «Крім того, за результатами державних фінансових аудитів, які провели фахівці управління, встановлено незаконне використання і втрати фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 198 млн грн, а також неефективне використання бюджетних коштів на суму 8,7 млн ​​грн. Для проведення якісних змін в управлінні ресурсами держави, підвищення ефективності використання бюджетних коштів аудитори надали 27 пропозицій. Зараз 6 з них вже впроваджені », - відзвітували в Держслужбі.
    Як уточнюють у відомстві, за допущені порушення 41 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, 25 - до дисциплінарної та матеріальної.
    «Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, Державна служба фінансового моніторингу України направила відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 5,8 млн грн», - додали ревізори.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору