ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На пункті пропуску польські прикордонники побили українську родину (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    38 переглядів
    На пункті пропуску «Медика-Шегині» відбулась бійка

    На пункті пропуску «Медика-Шегині» 14 квітня польські прикордонники побили українську родину та відмовлялися викликати швидку допомогу.


    «Люди відстояли близько 8 годин в черзі рухаючись в сторону України. Після чергового запуску, батько побіг поруч в супермаркет. У цей час поляки почали запускати машини. До сина водія, якому на вигляд 16-18 років, підійшли польські прикордонники, які наказали йому пересісти за кермо і без батька їхати в сторону України. Після відмови вони відкрили автомобіль і почали витягати силоміць хлопця поваливши його на дорогу, пробували надіти йому наручники, при тому навмисно намагалися зламати йому руку,що обурило навкруги всіх людей. Батько, який повертався з супермаркету ,як кожен нормальний чоловік ,повідштовхував від сина прикордонників захищаючи його. В сутичці постраждала старша жінка, яка їхала з ними і намагалась захистити хлопця. На захист сім'ї прийшли десятки людей з черги, які не дали закувати сім'ю, але прикордонник гарантував арешт при в'їзді на кордон», - пишуть очевидці.
    При цьому, очевидці спробували викликати польську поліцію. Проте вони відмовились їхати на виклик. Швидку допомогу для постраждалої жінки польські прикордонники теж не викликали. Натомість працівники польської прикордонної служби просто стояли та сміялись з українки, якій стало погано.
    «Люди пробували викликати поліцію, але та чуючи, що інцидент з прикордонниками, відмовлялися від виїзду. Також люди просили для старшої жінки, яка постраждала викликати медичну допомогу, але в цьому прикордонники відмовили українським громадянам», - додаючи користувачі соцмереж.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору