ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Синоптики розповіли про погоду в Україні напередодні Великодня

    16 квітня 2024 вівторок
    68 переглядів
    Синоптики розповіли, яку погоду очікувати на вихідних

    У суботу, 15 квітня, погода в Україні залишиться сухою, проте теплом не потішить.
    "Вдень на території всієї Укораїни дощі не очікуються, можливі короткочасні опали лише у Чернівецькій області", - повідомляє сайт Укргідрометцентру.
    Вночі з 15 на 16 квітня опади очікуються у північних та східних областях.
    У Києві денна температуоа повітря коливатиметься від десяти до 12 градусів вище нуля. Вночі стовпчики термометрів опустяться до чотирьох градусів тепла.
    На Заході України буде сухо, вдень повітря прогріється до 13-15 градусів вище нуля, вночі термометри покажуть від двох до чотирьох градусів тепла.
    Центральні регіони у суботу очікує похмура погода, денна температура коливатиметься в районі 14 градусів, нічна - близько шести градусів вище нуля.
    На Півночі вночі очікуються дощі, вдень термометри покажуть дев'ять градусів вище нуля, вночі - лише чотири градуси тепла.
    На Півдні буде хмарно з проясненнями, вдень повітря прогріється до 16-17 градусів вище нуля, вночі термометри покажуть від шести до восьими градусів тепла.
    Східні регіони очікують дощі вночі на 16 квітня. У суботу стовпчики термометрів покажуть 11-14 градусів тепла, вночі - від п'яти до семи градусів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору