ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Готуємося до літньої відпустки: раннє бронювання

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Як відпочити недорого, не економлячи на якості.

    Втомлений від зими і весняного авітамінозу організм мріє про літній відпочинок біля моря. Щоб мрії не були порожніми, краще мріяти разом з туроператором. Адже бронюючи путівки заздалегідь, можна не тільки бути спокійним за свою літню відпустку, але й істотно заощадити.
    85% європейських туристів користуються послугами раннього бронювання, а європейці – відомі майстри економії. Так можна відпочити в кращих готелях, за розумну ціну і не економлячи на якості. Знижки на тури раннього і дуже раннього бронювання досягають майже половини вартості путівки. Чим це пояснюється?
    Раннє бронювання (early booking) – спільна акція туроператорів, готелів та авіаперевізників. Для всіх них важлива і вигідна завантаженість в сезон. Заради гарантії реалізації продукту туроператори і авіакомпанії готові робити знижки. А власникам готелів потрібні кошти, щоб підготуватися до сезону, тому їм вигідно реалізувати частину номерів заздалегідь за зниженою ціною.
    Крім істотної економії, у раннього бронювання турів є ще кілька переваг.
    Можливість вибрати кращі готелі, номери, найбільш зручні авіарейси.
    Можна не поспішаючи підготувати всі необхідні документи і не переживати, чи встигне прийти віза.
    Тур оплачується заздалегідь повністю, значить, можна не переживати, що курс валюти зросте і збільшиться вартість путівки.
    У вас буде достатньо часу, щоб розпланувати до дрібниць свій відпочинок, намітити місця, куди можна вирушити на екскурсії, дізнатися про місцеві звичаї.
    черногория
    Куди поїхати?
    За словами директорки з туризму компанії «Пілот» Ольги Горощенко, найпопулярнішими напрямками раннього бронювання турів в українців протягом багатьох років залишаються Туреччина, Єгипет, Греція, Кіпр, Іспанія, Чорногорія. Сезон на узбережжі Середземного моря починається в кінці травня, а на курортах Егейського моря – в середині червня.
    Чим раніше ви забронюєте тур, тим більшою буде знижка. Тому зараз саме час почати планувати свою літню відпустку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору