ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Коломийщині хлопці влаштували стрілянину через дівчину

    29 березня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    На Коломийщині відбулась стрілянина

    На лінію "102" надійшло повідомлення про те, що невідомі обстріляли автомобіль у селі Нижній Вербіж, Коломийського району.
    Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце, підтвердила цей факт, були вилучені гільзи. В поліції кажуть, що постріли здійснені зі зброї травматичної дії, гумовими кулями.

    Один із нападників застосував зброю, інші - порозбивали палицями вікна в автомобілі та погрожували громадянину фізичною розправою. Також нанесли кілька ударів, які відносяться до легких. Потерпілого госпіталізували в Коломийську ЦРЛ. Гумовою кулею йому поранено руку. Стан - задовільний.

    Того ж дня працівники поліції встановили осіб, які вчинили хуліганство, - розповідає Остап Білейчук, начальник Коломийського відділу поліції

    Потерпілий - мешканець Косівщини. Нападники - коломияни та жителі району. Причиною конфлікту правоохоронці називають любовні відносини. Потерпілий, проти волі дівчини, хотів з нею зустрічатися. Вона цього не хотіла, пожалілась іншому хлопцеві і на цьому ґрунті виник конфлікт, - каже головний поліцейський району.

    Наразі проводиться досудове розслідування. Порушено кримінальне провадження. Групі осіб загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

    Деталі у сюжеті НТК.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору