ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому чоловіки худнуть швидше жінок

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Дослідження вчених показало, що жінці набагато складніше схуднути ніж чоловіку

    Жінкам доводиться постійно дотримуватися дієти, виконувати фізичні навантаження і ні в якому разі не піддаватися спокусі з'їсти щось шкідливе для фігури. У чоловіків все навпаки. Вони можуть дотримуватися дієти і займатися спортом, але і трохи шкідливої їжі не перекреслить всі старання.
    Чому так відбувається?
    Вченим вдалося з'ясувати чому чоловіки худнуть швидше за жінок і не так різко набирають зайву вагу при вживанні шкідливих продуктів.
    Чоловіче тіло складається з більшої кількості м'язової тканин, тому чоловічий організм здатний спалювати більше підшкірного жиру і набагато швидше, ніж справляється з цим жіночий організм. Жінка, в процесі приготування їжі для всієї родини постійно пробує всі страви, навіть якщо вона дотримується раціону правильного харчування. Проба їжі перекреслює всі старання, виконуючи фізичні навантаження і харчуючись тільки правильно підібраними продуктами. Але така жіноча доля, що їй потрібно годувати сім'ю і необхідно перед подачею їжі випробувати свої кулінарні шедеври.

    Експерти провели кілька досліджень і змогли довести, що чоловіки ведуть більш активний спосіб життя і вони в дуже рідкісних випадках швидко перекушують між основними прийомами їжі. Чоловіки не схильні "заїдати" стрес, як це роблять жінки і чоловік не схильний до депресивних станів на відміну від жіночої статі.
    Жінка в день виконує безліч справ на роботі й у побуті, але вчені все ж вважають, що чоловіки мають більш активний спосіб життя, ніж жінки. Тому жінкам рекомендується більше уваги приділяти фізичним навантаженням, щоб мати здоровий організм і красиве тіло.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору