ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Земельний дерибан не дає розвиватися туризму на Закарпатті

    29 березня 2024 п'ятниця
    144 переглядів
    Туризм — це резерв економічного зростання для депресивних гірських регіонів

    Чиновники всіх рівнів декларують, що розвиток туризму є пріоритетом на Закарпаті, але що це таке, ніхто не знає. А проблем море: до прикладу, дерибан землі на гірськолижних трасах - це хрест для гірськолижних курортів.

    Так на популярному курорті Драгобрат траси спуску місцеві чиновники роздали під селянські господарстві і садівництво - на висоті 1300-1700 метрів!
    Щоб врятувати курорт Драгобрат, було Зверненя до Порошенко: відповідна електрона петиція була зареестрована на сайті президента від імені Ралік А.Н.
    Така ж сама картина на курорті Пилипець, можливо, навіть гірша, бо в 2016 р уже навіть розділили поляну виката - а загалом на трасі спуску виділено 50 ділянок в приватну власність. Це на трасах спуску крісельного і бугельного витягів!
    Рятуймо Карпати від дерибану землі й особливо на гірськолижних курортах, які вже працюють і які ще необхідно побудувати - адже туризм — провідна галузь економіки — це резерв економічного зростання, особливо для депресивних гірських регіонів, пише у листі до редакції небайдужий читач.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору