ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Одеські активісти та "Правий сектор" закінчили святкування бійнею (фото)

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    В Одесі мирна акція на честь звільнення міста закінчилась бійдею

    В Одесі мирна акція на честь звільнення міста від нацистів закінчилась не мирним з'ясуванням стосунків між активістами патріотичних організацій та їх опонентами. Посеред парку Шевченка групи мітингувальнів влаштували бійню.
    Про це повідомляють в Нацполіції.
    Біля пам’ятника невідомому матросу група людей прийшла покласти квіти з нагоди 73 річниці визволення Одеси від нацистських загарбників. Згодом розпочалась штовханина між представників різних політичних сил та громадян, в яку довелося втрутитися правоохоронцям. Поліцейські затримали 16 правопорушників.
    "Поліція не допустила поширення конфлікту, доставлено 16 його активних учасників – представників різних політичних сил та громадян, які взяли участь у конфлікті", - повідомили поліцейські.

    Після цього місцеві представники "Правого сектору" закликали прибічників прийти на допомогу затриманим, яких забрали до Приморського відділку та повстати проти "агресивної" поліції, - повідомляє видання "Думская".

    "Зокрема, вони запакували керівника правої молоді Роланда. Поліція веде себе агресивно", - повідомили в місцевому "Правому секторі".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости