ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бездумна відмова від жирних продуктів може нашкодити

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Які шкідливі продукти все ж приносять користь організму?

    При дотриманні деяких дієт фахівці рекомендують повністю виключити споживання жирних продуктів. Повна відмова від жирних продуктів можуть негативно вплинути на наш організм. Жирні продукти забезпечують поживними речовинами, піднімають настрій.
    Навіть найкорисніші продукти, наприклад як авокадо містить жири, які приносять користь нашому організму. Жирна їжа насичує, дає відчуття задоволеності, позбавляє від депресивного стану. Дієтологи час від часу все ж рекомендують вживати жирну їжу, так як в невеликих кількостях вона необхідна.
    Жирні продукти дають більше насичення при меншій кількості споживаного. Жири беруть участь в клітинному освіту, засвоєнню жиророзчинних вітамінів, містять жирні кислоти, які допомагають знизити ризик утворення серцевих захворювань.
    Дієта з низьким вмістом жирів краще, ніж з високим їх вмістом, але, все-таки, жири необхідні. Консенсус полягає в тому, щоб споживання жирів знаходилося в межах 40-60 грамів в день.
    Дієтологи радять включити в раціон кілька продуктів, які необхідно вживати в невеликій кількості.


    Піца
    Про цей продук ходить багато дурної слави. Але виявляється піца може стати корисним продуктом для здоров'я, якщо її зробити з овочів. Хрустка скоринка багата енергією і складним вуглеводом, якщо приготувати її з знежиреним сиром.


    Сир
    Кращий постачальник кальцію в організм, а так само білків, фосфору вітаміну А.


    Лосось
    Цей продукт багатий жирами, але ненасиченими. У ньому міститься жирні кислоти омега - 3, яка корисна для шкіри, забезпечує її харчування, захищає від інфекцій.


    Шоколад
    Багатий на білок, калій, вітамін А. Шоколад містить багато міді, запобігає захворювання серцево-судинної системи, виробляє серотонін, позбавляє від поганого настрою.


    Яйця
    Краще джерело амінокислот, жиру, вітаміну А. Дієтологи рекомендують з'їдати 3-4 яйця в тиждень.


    Авокадо
    У авокадо багато жирів. Цей продукт зміцнює судини, покращує шкіру, дуже корисний для організму в цілому. Цей продукт називають омолоджуючим.


    Яловичина
    Багата білком, дуже корисна для тих хто дотримується дієти. Містить цинк і вважається кращим продуктом для підтримки імунної системи.


    Макарони
    Висока калорійність цього продукту залежить від того, з чим ми їх вживаємо. Без соусів і м'яса, чашка макаронів містить всього 200 ккал, трохи білка і досить калію, кальцію, заліза.


    Свинина
    Пісну свинину можна порівняти з білим м'ясом курки. Смажені котлети з свинини багаті вітаміном В, залізом і цинком.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору