ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція проводила навчання щодо тактики дій під час масових заходів (ФОТО, ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Головуправління Нацполіції у Закарпатській області інформує...

    Закарпатська поліція провела тактико-спеціальні навчання особового складу, в яких взяли участь близько чотирьох сотень правоохоронців з усієї області.



    На спецполігоні «Шипка» поблизу Мукачева закарпатська поліція провела тактико-спеціальні навчання для кількох сотень правоохоронців з усієї області. Крім співробітників Головного управління Національної поліції до покращення навиків захисту громадян під час масових заходів долучилися військовослужбовці Національної гвардії України, працівники управління ДСНС краю. З Ужгорода до Мукачева прибула колона бойової техніки, яку супроводжували дорогою наряди патрульної поліції області. Загалом у навчаннях взяло участь близько чотирьох сотень правоохоронців.


    Упродовж дня бійці батальйону оперативного реагування ГУНП області та зведеного загону закарпатської поліції вправлялися у стрільбі з автомата, вдосконалювали прийоми фізичного захисту та володіння спецзасобами. Далі було змодельовано ситуацію масових заворушень, в ході яких правоохоронці вгамовували й затримували осіб, які несли загрозу іншим учасникам масових заходів.


    Командир батальйону оперативного реагування ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус наголосив, що цими навчаннями в першу чергу було проведено перевірку здатності бойової техніки на проведення майже 200-кілометрового маршу. Також було проведено злагодження підрозділів, які входять до складу батальйону оперативного реагування й зведеного загону поліції. Відпрацьовувалися тактичні, спеціальні прийоми, елементи стрільби в русі, виконання певних вогневих вправ.


    Такими навчаннями керівництво поліції прагне досягти максимального бойового злагодження нашого підрозділу під час виконання поставлених завдань. Всі ці дії поліції спрямовані на захист прав і свобод громадян.


    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору