ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міський голова Богдан Андріїв зустрівся з новим військовим комісаром Ужгорода

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Ужгородська міська рада інформує...

    Міський голова Богдан Андріїв зустрівся сьогодні з новим керівником Ужгородського об'єднаного військового комісаріату Сергієм Зубачем, якого нещодавно призначили на посаду.

    Участь у зустрічі взяли також заступник міського голови Олександр Білак, в.о. заступника міського голови Ігор Фартушок, радник міського голови Ростислав Приходько, заступник військового комісара Віктор Гресь.

    Обговорили питання, яке наразі є дуже актуальним - триває весняний призов на строкову військову службу в Збройні Сили України, відповідно до нього, цієї весни на строкову службу повинні піти 60 ужгородських юнаків, з них 47 уже в квітні. Проводиться відповідна робота працівниками військкомату, до якої залучаються й керівники ЖРЕРів та ОСББ, щоб у повному обсязі виконати ці показники - наразі є проблеми, бо молоді люди ухиляються від виконання свого обов'язку. При цьому Сергій Зубач підкреслив, що це не мобілізація, строковиків не відправлятимуть у зону АТО, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

    На зустрічі, окрім організації роботи з призову, також піднімалося питання військово-патріотичного виховання – особливо у навчальних закладах. Міський голова Богдан Андріїв зазначив, що було б дуже добре, якби ужгородські школярі мали можливість зустрічатися із військовослужбовцями, що повернулися із зони проведення антитерористичної операції на сході країни, адже це люди, які є прикладом для молоді і підростаючого покоління.

    Крім того, Ужгородський міський голова запевнив нового ужгородського воєнкома у подальшій підтримці військового комісаріату - міська рада і на цей рік передбачила фінансування програми з підтримки матеріально-технічного забезпечення військових формувань, які дислокуються в Ужгороді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору