ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Київський чиновник накрав на ремонтних роботах мільйони гривень

    29 березня 2024 п'ятниця
    84 переглядів
    Прокуратура повідомила про підозру в розтраті 1,5 млн гривень бюджетних коштів

    Як інформує прес-служба прокуратури Києва, повідомлення про підозру оголошено начальнику Управління будівництва та архітектури Голосіївської районної держадміністрації столиці.
    Прокуратура встановила, що чиновник в червні-листопаді 2016 року уклав договори з двома фірмами-підрядниками на проведення ремонту в закладах освіти – дитячого садочку, юнацьких клубів, бібліотеки та інших освітніх закладах, розташованих на території Голосіївського району Києва.
    Однак, як з'ясувалося, ремонтні роботи на цих об'єктах були виконані в значно менших обсягах, ніж зазначено в актах виконаних робіт, а в окремих випадках - взагалі були лише розпочаті і закинуті.
    Проведені судові будівельно-технічні експертизи документально підтвердили збитки, завдані державному бюджету на суму майже 1,5 млн грн.
    Чиновнику повідомили про підозру за ч.5 ст.191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
    Підозрюваний відсторонений від посади на час досудового слідства. Крім того, йому обрано запобіжний захід у вигляді застави, розмір якої відповідає сумі завданих збитків.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору