ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Під Дніпром чоловік кинув гранату в своїх кривдників: постраждали 16 людей (фото)

    18 квітня 2024 четвер
    52 переглядів
    Під час конфлікту чоловік використав гранату: 16 чоловік звернулись до лікарні

    У ніч на 3 квітня в селі Знаменівка біля кафе в центрі селища молода людина кинула на землю гранату. Через вибух постраждали 16 осіб.


    Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Дніпропетровської області.


    Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, 25-річний раніше судимий молодик відпочивав в ту ніч в кафе і був сильно п'яний. Під час конфлікту, в закладі зав'язалася бійка між відвідувачами. Тоді цей чоловік витягнув з кишені гранату і кинув її на землю прямо біля будівлі.


    Через вибух в лікарні звернулися 16 осіб. В основному у всіх були легкі тілесні ушкодження. Більше всіх від гранати постраждав автомобіль власниці кафе - на нього припав основний удар, що і допомогло запобігти більш важкі наслідки вибуху.


    На місці події було виявлено та вилучено запал до гранати, 19 металевих фрагментів, ймовірно уламків від гранати і куртка чорного кольору.


    В даний час слідчим відділом Новомосковського відділу поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, пунктом 1, 5 частини 2, статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору