ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандал в метро: в Києві сліпого не пустили через собаку-поводиря

    29 березня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Сліпого у Києві не пустили до метро ізза собаки поводиря

    До Європи як до Місяця пішки: вчора, 2 квітня, на київській станції метро "Університет" вибухнув скандал: працівники відмовилися впускати Анатолія Варфоломеєва, тому що він був із собакою-поводирем.
    Те, що у чоловіка вкрай слабкий зір, а його супроводжує спеціально навчений пес, нікого не збентежило. Про це киянин написав на своїй сторінці у Facebook.
    "Вчора о 21.30 я підійшов з Тайгером (моя собака -поводирь) на контрольно-пропускний пункт станції Університет. Там двоє співробітників метрополітену в хамській формі, принижуючи мою честь і гідність, як людини з обмеженими можливостями, заборонили пересування по метрополітену, що перешкоджало моєї поїздці додому.
    Тобто, замість того, щоб посприяти нашому пересуванню, у принизливій формі запропонували покинути станцію і, як альтернативу запропонували добиратися міським транспортом. Це не тільки три пересадки, а й практично нездійсненний квест в пізній час доби (наприклад, відсутність можливості побачити номер маршрутки, що під'їжджає, "безбар'єрний" доступ і ні разу не доступний відкритий простір).


    Потім стався виклик співробітників поліції, складання заяви на цинічних співробітниць метрополітену, проблеми з викликом таксі (знову ж, замість супроводу людини з інвалідністю - проблема перевезення собаки)", - написав Варфоломєєв і додав, що йому довелося заплатити замість стандартних 4 цілих 110 гривень: саме стільки коштує проїзд людини з собакою-поводирем на таксі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору