ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що відбувається з грудьми під час пробіжки

    28 березня 2024 четвер
    117 переглядів
    Як біг впливає на жіночу грудь

    Любительки бігу напевно знайомі з проблемою хворобливих відчуттів при виконанні бігового фізичного навантаження. Якщо ви використовуєте спеціальний спортивний одяг це не означає, що ваші груди не піддаються негативному впливу.
    Згідно опитувань учасниць одного з марафонів було виявлено, що жінки під час бігу періодично відчували біль в грудях. Деяким довелося відмовитися від тренувань через больові відчуття.
    Вчені проводять дослідження намагаючись виявити вплив бігу на жіночі груди, а в цей час, виробники спортивної екіпіровки намагаються поліпшити одяг, який повинен приносити не тільки комфорт, але і захист для певних частин тіла.
    Дослідники виявили кілька цікавих фактів, а для нас ці факти трохи шокуючі, про те як впливає біг на молочні залози.
    1. Тіло не підтримує повною мірою груди великих розмірів. В процесі бігу, повинні застосовуватися додаткові пристосування або одяг, який допомагає підтримувати груди великого розміру. Висновок один: груди розтягуються в процесі бігу і тому ми відчуваємо біль.
    2. Груди рухаються більше, ніж ми припускаємо. Виявляється, жіночі груди, під час бігу, не тільки рухаються вгору і вниз, як нам здається. Груди виконують більш складні, кругові рухи, які шкодять молочній залозі, тому без спеціального спортивного одягу займатися бігом категорично заборонено. Експерти наполягають вибирати бегуньям якісну нижню білизну, яка спеціально призначена для заняття спортом. Шукайте для себе бюстгальтер, з оптимальним ступенем підтримки. Ще один важливий момент, нижня білизна обов'язково повинна бути вашого розміру.

    3. Існує міф про те, що при пробіжках, жіночі груди стають менше. Насправді це не так. Жирові відкладення знаходяться всюди і навіть в молочній залозі, тому коли ви займаєтеся фізичними навантаженнями і спалюєте жир, він йде абсолютно з усіх частин тіла, включаючи з жіночих грудей.
    4. Вчені стверджують, що біль у грудях при бігу не можна ігнорувати. Біль може бути викликана не бігом, а якимось іншим осередком. Біль може бути викликана хворобою молочної залози або з-за незручного спідньої білизни.
    5. Як правило, коли ми відчуваємо больові відчуття або дискомфорт, зникає бажання продовжувати займатися спортом і бігом в тому числі. У цьому випадку необхідно знайти причину хворобливих відчуттів, позбавитися від неї і продовжити улюблені пробіжки. У деяких з'являється страх отримати рак молочної залози через біг, але вчені довели, що сидячий спосіб життя може найшвидше привести до ракових захворювань.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору