ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Будь обережною: у Львові грабіжники з балончиками нападають на жінок

    20 квітня 2024 субота
    35 переглядів
    Грабіжник нападає на жінок у Львові, використовуючи газовий балончик

    У Львові упродовж одного тижня зафіксовано два напади на перехожих, під час яких злочинці бризкали жінкам в очі невідому речовину і грабували їх.

    Як стало відомо із джерел у правоохоронних органах, 28 березня на вул. Генерала Чупринки двоє чоловіків, проходячи біля жінки, зненацька розпилили їй в очі невідому речовину і, скориставшись безпорадним станом, забрали мобільний телефон, документи, гаманець і банківські картки. Загалом 27-річна львів’янка зазнала збитків на 30 тис грн.

    Аналогічний випадок стався у Львові 26 березня із 46-річною жителькою передмістя. До мешканки села Сокільники, яка близько 21.30 стояла на зупинці громадського транспорту на вул. Городоцькій, очікуючи на маршрутку, підійшли невідомі чоловіки, які розпилили їй в обличчя невідому речовину. Доки жінка намагалася прийти до тями, зловмисники вирвали з її рук сумку із грішми та особистими речами, загалом на 2 тисячі грн.

    Наразі поліція відкрила провадження за фактами розбійних нападів на перехожих, а зухвалих грабіжників правоохоронці розшукують.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору