ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Нікополі з вікна 5-го поверху випав шестирічний хлопчик

    18 квітня 2024 четвер
    67 переглядів
    Шестирічний хлопчик випав з багатоповерхівки

    У Нікополі, на вулиці Жуковського, 98 з вікна квартири 5-го поверху випав шестирічний хлопчик.

    Як стало відомо, сталося це 18 березня, близько 15:00. Хлопчик випав з вікна кухні в квартирі, яка знаходиться на 5 поверсі. Дитина отримала безліч травм, на місце події прибула швидка, яка відвезла хлопчика в місцеву лікарню. В той же день ввечері санітарною авіацією хлопчик був доставлений в Дніпро, в обласну дитячу лікарню.

    Як розповіли сусіди, в родині хлопчика ще двоє дітей, він найстарший. Батьки разом з дітьми переїхали в Нікополь з Луганської області. Постраждала дитина не ходила ні в дитячий садочок, ні в школу, а в теплу пору цілими днями гуляла на вулиці. Хлопчик завжди виглядав неохайно і часто бився з іншими дітьми.

    Сусіди і раніше не раз бачили, що хлопчик сидить на підвіконні, звісивши ноги на вулицю. Свідки події не сумніваються, що дитина сама вистрибнула з вікна, при тому, розігнавшись перед цим.

    По-перше, хлопчик впав значно далі, ніж, якби просто випав. Також вони бачили, як після падіння хлопчика з під'їзду вибіг його батько в нижній білизні і босоніж, мама виглядала дуже стурбованою і сильно переживала. Навряд чи батьки могли мати відношення до події. Хоча цю сім'ю багато хто вважає неблагополучною.

    Як би там не було, поліція і соціальні служби не залишать цю подію без уваги.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору