ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Вуличного розбійника" розшукали й затримали поліцейські в Ужгороді

    29 березня 2024 п'ятниця
    37 переглядів
    Поліція Ужгорода розшукала чоловіка, який підозрюється у розбої

    Співробітники Ужгородського відділу поліції розшукали чоловіка, який переховувався від Ужгородського міськрайонного суду та підозрюється у нападі на жінку.

    До Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від колег із Мукачева про те, що до медиків їх районної лікарні звернулася жителька села Вільхівка Іршавського району. Жінка поступила з пораненнями на обличчі та заявила, що отримала їх на вулиці Другетів в Ужгороді. 45-річна потерпіла, інвалід другої групи, розповіла, що позаду неї йшов чоловік, який несподівано вдарив її зі спини. Після нанесення тілесних ушкоджень нападник забрав у своєї жертви мобільний телефон, всі гроші, золоті сережки та обручку. Суму збитку оцінено в 3 тисячі гривень.

    Співробітники Ужгородського відділу поліції розшукали чоловіка, який вчинив розбійний напад. Ним виявився 42-річний ужгородець, який уже притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази у нього були вилучені.

    Підозрюваний у вчиненні злочину для уникнення відповідальності став переховуватися від правоохоронних органів та був оголошений у розшук Ужгородським міськрайонним судом. Співробітники ужгородської поліції встановили місцезнаходження чоловіка та помістили його в ізолятор тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області.

    Ужгородець підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 187 ККУ, тобто розбій. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору