ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді затримали 28-річного нападника на чоловіків

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    В Ужгороді зловмисник напав на чоловіка і пограбував його

    Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили особу та розшукали чоловіка, який пограбував перехожого.

    Як повідомили у поліції області, на службу «102» звернувся охоронець заводу в обласному центрі Закарпаття та повідомив про затримання чоловіка на території їх підприємства. На місці події працівники поліції з’ясували, що затриманий охоронцем чоловік заблукав на території заводу, оскільки розгубився після того, як його пограбував невідомий. Правоохоронцям потерпілий пояснив, що в нього силою відібрали дорогий мобільний телефон та гаманець з 300 гривнями та 10 євро.
    Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили особу грабіжника та вилучили крадене майно. Підозрюваним у вчиненні злочину виявився 28-річний місцевий мешканець, який уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини.
    За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору