ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Києві школярів загнали вчитися у непридатну будівлю

    23 квітня 2024 вівторок
    79 переглядів
    Дітей переселяють у нову непридатну школу

    Учнів молодших класів на Позняках переселяють до іншої будівлі посеред навчального року

    Столичних школярів молодших класів зі школи №296, філіал якої розташований у дитячому садку №809, переселяють до старшої школи, яка зовсім не придатна до навчання.
    Про це на сторінці у Facebook повідомив журналіст та батько школярки Роман Суліма. Він заявив, що чиновники запланували ремонт у приміщеннях, які виділили учням молодших класів неподалік через катастрофічну нестачу місць. Суліма зазначив, що батьки встигли самі зробити ремонт у низці приміщень.
    "Просто усно поставили перед фактом, що під час навчального року, під час весняних канікул, які почнуться за тиждень, приміщення треба звільнити", - пише киянин.
    Батько школярки розповів, що учням 2 та 3 класів порадили переїхати до основної школи, де навіть туалети у непридатному стані, а у смітниках лежать недопалки.
    За словами Суліми, чиновники пояснили рішення розпочати ремонт виділенням німецьким урядом гранту у 300 тисяч євро на ремонт дитячих садків.
    "На Позняках величезна кількість дитсадків, де сидять конторки і платять за оренду. Чому їх не виселяють під потреби дошкільнят у першу чергу?", - додав обурений батько.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору