ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Горват сподівається, що на наступному тижні проблема авто на іноземній реєстрації буде вирішена

    29 березня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    Проблема автомобілів на іноземній реєстрації повинна бути вирішена шляхом узгодження всіма сторонами остаточного тексту законопроекту 5567, який спрямований на врегулювання ситуації.



    Про це заявили на брифінгу у Верховній Раді народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев"янко, нардеп Роберт Горват та голова ГО "Автоєвросила" Олег Ярошевич.



    Член профільного комітету та співавтор законопроект 5567 Роберт Горват повідомив, що в середу звернувся до голови комітету Ніни Южаніної з пропозицією включити на наступний тиждень до розгляду законопроект 5567. 


    "Ми призначили на середу після комітету робочу групу, де будуть присутні представники митниці, податкової, уряду. Є два варіанти: або 5567, або легалізація. Ми всі розуміємо і уряд розуміє, що далі так не може бути", — заявив Горват.


    Він вважає, що законопроект, який буде напрацьований  повинен влаштувати три сторони — "пересічників", парламент і Кабінет міністрів.


    "Проблема має бути знята. Ми будемо займатися проблемою і обов"язково дійдемо до консенсусу", — переконаний Роберт Горват.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Похожие новости