ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вправа планка: як зміцнити м'язи тіла

    20 квітня 2024 субота
    194 переглядів
    Яку користь приносе вправа "планка"

    Якщо хтось придумає метод тримати тіло в тонусі і в формі, який буде забирати якомога менше часу це буде найвидатніший людина. Ми хочемо виглядати красиво, але не завжди вистачає на це часу, сил і бажання.

    Сучасні методики харчування і індивідуальних тренувань вимагають багато зусиль. Але як бути, якщо ми хочемо мати рельєфне тіло або швидко схуднути до літа?

    Існує дуже результативне вправа, яке називається "планка". Дуже багато про нього чули, але ті, хто застосовує цю вправу на практиці, з упевненістю можуть сказати, що такі не складні навантаження роблять наше тіло ідеальним. Звичайно, виконуючи планку, не варто повертатися до вживання випічки і шкідливої ​​їжі.

    Завжди тренування повинна супроводжуватися правильно підібраною дієтою.

    Планка - вправа для тренування всього тіла. Воно зміцнює м'язи спини, преса, ніг і рук, покращує гнучкість, поставу і відчуття рівноваги. Цю вправу можна сміливо робити в домашніх умовах, якщо немає часу і бажання відвідувати тренажерний зал.

    Для виконання даної вправи не потрібно багато часу, ви можете перебувати у відпустці або після роботи, вранці або ввечері, в спортивному одязі або в піжамі, Робіть планку кожен день всього по кілька хвилин, і через місяць ви помітите, як ваше тіло перетворилося і стало більш рельєфним.

    На перший погляд, вправа "планка", здається занадто простою. Але коли ви почнете її застосовувати, зрозумієте, що йде навантаження на все тіло і при перших разах вам буде дуже важко протриматися більше хвилини.
    Намагайтеся з кожним разом збільшувати час, коли перебуваєте в положенні планки. Навіть половина витриманою хвилини збільшить результативність.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору