ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Парасюку готують зняття недоторканності

    24 квітня 2024 середа
    71 переглядів
    Парасюка хочуть позбавити недоторканності

    До Генпрокуратури направили пропозицію зняти недоторканність і притягти до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка.

    Про це повідомив заступник керівника Нацполіції В'ячеслав Аброськін, передає прес-служба управління поліції. Причиною звернення стали погрози правоохоронцям і їх родичам з боку депутата.

    Аброськін назвав неприпустимою поведінку Парасюка по відношенню до поліцейських. Народний обранець, за його словами, ображав патрульних, принижував і погрожував фізичною розправою їм та їхнім сім'ям.

    Аброськін пояснив, що правоохоронці могли, відповідно до законодавства, застосувати проти депутата необхідні заходи, аж до використання спецзасобів і зброї.

    "Такі факти є неприпустимими. Ми будемо звертатися до Генпрокурора про зняття недоторканності і притягнення до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка. Ми не дозволимо принижувати поліцейських, а також погрожувати їм та їхнім рідним. На кожен такий випадок буде адекватна і законна реакція поліції", - заявив заступник керівника Нацполіціі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости