ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як діє риб'ячий жир на організм

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Чим корисний риб'ячий жир для нашого здоров`я

    Риб'ячий жир з самого дитинства асоціюється з неприємними спогадами, противним смаком від якого ми всі відмовлялися. Якщо запитати у будь-якого дорослого про користь риб'ячого жиру, він не замислюючись відповість, що це засіб від усіх хвороб і підтримки міцної імунної системи.

    Раніше, риб'ячий жир продавали в рідкому вигляді, але через противного смаку діти і дорослі не хотіли приймати його в цілях профілактики і зміцнення здоров'я. Зараз, риб'ячий жир так само доступний в аптеках і можна придбати його у вигляді капсул, що запобігає відчути неприємний смак.

    До складу риб'ячого жиру входять багато корисний речовин, а так само всім відома жирна кислота омега-3. Хто постійно займається тренуваннями, знає, що омега-3 необхідна для підтримки організму під час важких фізичних навантажень. Але як правило, 3-омега повинен надходити в організм не тільки спортсменам.

    Добавка омега-3 має багато переваг, щоб відмовлятися від її вживання. Якщо постійно підтримувати свій організм жирними кислотами це знижує ризик захворювання серцево-судинної системи, діабету, раку. Жирний кислоти сприяють підвищеної розумової працездатності.

    Жирна кислота омега-3 допомагає спортсменам нарощувати м'язи і втрачати вагу. Не варто плутати втрату ваги з фізичними навантаженнями і без. Жирна кислота допомагає знизити вагу тіла, тільки при фізичних навантаженнях.

    Такі кислоти, як омега-3, омега-6 і омега-9 дуже корисно впливають на роботу організму. Але спортсмени твердять про те, що вживання в сукупності всіх трьох кислот знижує дію кислоти омега-3, яка є найважливішою для підтримки форми тіла і здоров'я. Тому деякі спортсмени рекомендують більше приділяти увагу саме жирної кислоти омега-3.

    Риб'ячий жир містить великий відсоток омега-3, тому тим, хто бажає покращити не лише здоров'я, а й наполегливо прагне придбати спортивне тіло необхідно почати приймати капсули риб'ячого жиру.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору