ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Які небезпечні інгредієнти містяться в косметиці

    24 квітня 2024 середа
    101 переглядів
    Деякі косметичні складові шкідливо впливають на нашу шкіру

    Вивчая склад косметичних засобів, якими ми користуємося, не завжди вдається зрозуміти з чого складається той чи інший засіб та як інгредієнти складу можуть вплинути на шкіру. Консультанти в бутиках не завжди можуть бути компетентні в даному питанні, хоча з упевненістю рекомендують придбати псевдо корисний засіб по догляду за шкірою.

    Не завжди натуральна косметика складається в повній мірі з натуральних інгредієнтів. Портал "Знай.ua", розповість про те, які інгредієнти згубно впливають на шкіру і чому аромат в кремах повинен насторожувати жінку.

    Вибираючи чергове косметичний засіб, а першу чергу ми оцінюємо його запах. Всім хочеться наносити крем на обличчя і задовольнятися ароматом косметичного засобу.

    Натуральні або хімічні ароматизатори в косметичних засобах, все одно вони не приносять користь нашій шкірі. Отдушка в косметичних засобах одна з найпоширеніших причин появи алергії і запалень на шкірі.

    Як показали дослідження вчених, саме ароматизатори передають запах за допомогою хімічної реакції. Коли ми купуємо натуральне і приємно пахне засіб, повинні знати про те, що саме цей запах і є хімічна добавка.

    До вашої уваги, список з декількох знаменитих інгредієнтів, які містяться в нашій косметиці. Якщо ви все ж намагаєтеся вивчити свої косметичні засоби, варто знати, що ці складові шкідливо впливають на нашу шкіру:

    Аромат (fragrance), лімонен (limonene), парфум (parfum / parfume), гексілціннамаль (cinnamal / hexyl cinnamaldehyde), гераніол (geraniol ), масло іланг-іланг, екстракт троянди, цитронелол (citronellol), ліналол (linalool), масло бергамота (bergamot oil / citrus bergamia), евгенол (eugenol), масло лаванди (lavender oil / lavandula angustifolia); ментол (menthol), аромат лайма (lime / citrus aurantifolia or citrus medica), аромат лимона (lemon / citrus limon), аромат апельсина (orange / citrus sinensis).

    Важко відразу запам'ятати їх назви, але якщо поставити собі за мету забезпечити здоров'я своєї шкіри, з часом назви можна вивчити напам'ять.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору