ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"День Пенсійного фонду" провели у закарпатському селищі Малий Березний

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    Начальник Перечинського ОУ ПФУ Василь Кірик провів прийом громадян

    В рамках заходу проведено зустрічі з трудовими колективами Малоберезнянської сільської ради та амбулаторії, та здійснено прийом громадян.

    З метою поліпшення ефективності надання послуг в частині інформування та роз'яснення пенсійного законодавства громадянам, начальник Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Василь Кірик 14 березня 2017 року провів "День Пенсійного фонду" у селі Малий Березний Великоберезнянського району. В рамках заходу проведено зустрічі з трудовими колективами сільської ради та амбулаторії, та здійснено прийом громадян.
    Під час зустрічей з нселенням керівник управління Пенсійного фонду розповів про залежність розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу, звернув увагу на те, що для того щоб мати стаж наймані працівники повинні отримувати заробітну плату у розмірі не нижче законодавчо встановленого мінімального рівня. Проінформував про нову централізовану систему призначення та виплати пенсій на базі електронної пенсійної справи, яка буде зручною для пенсіонерів, адже вона аналізує можливість призначення пенсії за всіма варіантами, на які має право конкретний пенсіонер.
    Всі громадяни, що звернулись на виїзний прийом, отримали відповіді на запитання щодо пенсійного забезпечення, інформує ГУ ПФУ в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости