ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як впливають фрукти на вагу тіла: дослідження вчених

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Фрукти вважаються найкориснішими продуктами харчування

    Сумнівів немає в тому, що фрукти вважаються найкориснішими продуктами харчування. Це ідеальний варіант для легкого і повноцінного перекусу вдень і перед сном. У фруктах міститься безліч вітамін, мікроелементів, клітковина і речовин, які допомагають підтримувати наш організм в хорошому самопочутті і позбутися від проблем із захворюваннями.

    Але не варто забувати про те, що деякі фрукти містять цукор. Коли велика кількість цукру надходить в наш організм це призводить до зайвої ваги і деяких захворювань.

    Виявляється у дії фруктів є дві сторони медалі, хороша і не не зовсім. Але не варто відразу відмовлятися від споживання фруктів. Фрукти, як і інші продукти харчування слід ретельно вивчити, щоб направити їх дію в позитивну сторону.
    Американська Асоціація з хвороб серця, вході досліджень, рекомендує не більше 6 чайних ложок (24 грама) доданого цукру в день для жінок і 9 чайних ложок (36 грамів) для чоловіків. Вони ж рекомендують чоловікам і жінкам від 19 до 30 років дві чашки фруктів в день.

    До чого призводить надмірне вживання цукру?

    Зайве його кількість призводить до хвороб зубів, набору ваги, проблем з серцем, відкладенню холестерину в організмі. Деякі вчені твердять про те, що фруктоза, яка міститься в фруктах є одним з найшкідливіших видів цукру. Фруктоза підвищує кількість жиру на животі, уповільнює метаболізм, збільшує вагу.

    Що ж робити?
    Дієтологи рекомендують вживати якомога більше фруктів при дотриманні дієти, але у фруктах зазвичай в 3 рази більше калорій на порцію, ніж в овочах, вони все одно вважаються низькокалорійними.

    Щоб навпаки не нашкодити собі і своїй вазі, необхідно вивчити таблицю споживаних вами фруктів, де вказані відсотки вміст сахарози в кожному з них. Якщо ваші найкращі фрукти мають багато цукру, необхідно зменшити кількість їх споживання і їсти тільки в першій половині дня, щоб набрані калорії встигли зникнути завдяки підвищеній активності протягом дня.

    Ці факти не повинні спровокувати ваш відмова від споживання фруктів. Пам'ятайте, що ви повинні знати зміст будь-якого продукту, який має місце бути у вашому раціоні.

    Калорійність – важливий момент при складанні дієт, проте головною перевагою фруктів, звичайно, є вміст вітамінів та корисних елементів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору